Tyrni – Supermarja lemmikkisi hyvinvointiin - Tassu Foods Oy

Tyrni – Supermarja lemmikkisi hyvinvointiin

Tyrnimarja on todellinen terveyspommi, joka tarjoaa useita terveyshyötyjä. Monet ovat kuulleet tyrnin terveysvaikutuksista ihmisiin - mutta tiesitkö, että se voi olla yhtä hyödyllinen myös lemmikillesi? Tässä informatiivisessa artikkelissa kerromme, miksi olemme lisänneet juuri tyrnisiemenöljyä kissoille ja koirille suunnattuun Omega-3 valmisteeseemme ja miksi tämä supermarja on niin tärkeä lemmikkien terveydelle.

 

Terveyden voimakas tukipilari

 

Tyrni (Hippophae rhamnoides) on piikikäs marjapensas, joka kasvaa laajalti Pohjois-Euroopassa. Sen ihmiselle tarjoamat terveyshyödyt on tunnettu jo pitkään, mutta viime vuosina marja on kerännyt ansaittua huomiota myös eläinlääketieteessä. Tyrnimarjan terveyden ja hyvinvoinnin kannalta hyödylliset ravinteet tekevät siitä erityisen tärkeän ainesosan myös osana lemmikkien ruokavaliota.

 

Tyrnin antioksidantit

 

Tyrni on täynnä antioksidantteja, kuten C-, E- ja A-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ne auttavat kehoa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan, jotka voivat vaurioittaa soluja ja aiheuttaa tulehduksia. Nämä antioksidantit ovat elintärkeitä lemmikille, joka päivittäin altistuu ympäristön epäpuhtauksille ja stressille.

 

Tyrnin rasvahapot

 

Tyrni sisältää yli 190 bioaktiivista ainesosaa, mm. omega-7-rasvahappoja, polyfenoleja ja kasvisteroleja. Tyrnisiemenöljy pitää sisällään runsaasti myös Omega-3-rasvahappoja. Nämä rasvahapot ovat välttämättömiä lemmikin terveydelle, koska ne tukevat aivojen kehitystä, ylläpitävät nivelten joustavuutta, parantavat turkin kiiltoa ja vaikuttavat positiivisesti suoliston mikrobiflooraan.

 

 

Miksi lisäsimme tyrnisiemenöljyä Omega-3 valmisteeseemme?

 

Kehittäessämme Omega-3-rasvahappovalmistetta kissoille ja koirille, päätös tyrnisiemenöljyn sisällyttämisestä ainesosiin muodostui näiden terveyttä edistävien vaikutusten pohjalta. Tyrnisiemenöljystä lemmikin on mahdollista saada tyrnin terveyshyödyt kätevästi, helpolla annostelumenetelmällä ruoan joukkoon. Tämä supermarja voi olla avain lemmikkisi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen.

 

Linkistä pääset tutustumaan Tassu Foodsin paljon kiitosta keränneeseen Omega-3 + tyrni -tuotteeseen: https://tassufoods.fi/products/omega-3-rasvahapot-koirille-ja-kissoille-100-ml