Tarinamme

Tassu Foods on kotimainen yritys, jonka tarina on alkanut aidosta ja vilpittömästä välittämisestä lemmikkieläimiä kohtaan. Peruutetaanpa kuitenkin tässä kohtaa vielä taaksepäin sinne, mistä kaikki lähti ja millaisia tyyppejä on tämän yrityksen perustamisen takana.

Kysy meiltä lisää

Perustajiin kuuluu superfoodien supermies Riku, joka on luontaistuotteiden asiantuntija ja yksi Suomen ensimmäisen Superfood-yrityksen perustajista. Hän on ollut mukana viemässä ravintolisät aivan uudelle tasolle, jotta ihmisten on mahdollista saada kaikki tarvitsemansa ravinteet helposti, luonnollisesti ja laadukkaasti. Tämä herrasmies raivasi tietä uudelle hyvinvoinnin kulttuurille, jossa jokaisen on helppo valita se parempi vaihtoehto ja tehdä itselleen hyvää niin, että se myös maistuu hyvältä!

Tassu Foodsin toinen perustaja on innovaattori, kouluttaja ja inspiroija sekä kotieläinten raakaruoan ja ravinnon asiantuntija Mikko. Vuonna 2014 tämä raakaruokaguru päätti adoptoida itselleen koiran, ja tarjota kodin ihmisen parhaalle ystävälle. Alkuun hän tarjosi uudelle perheenjäsenelle perinteistä koiranruokaa, jota marketeista löytyykin suuri valikoima. Terveysongelmat olivat vaivanneet koiraa jo adoption aikaan, ja sen vointi meni vain huonompaan suuntaan. Pian syntyi idea raakaruoan kokeilemisesta: koirahan on lihansyöjä. Ruokavalion muutoksella koira muuttui jo kuudessa viikossa täysin! Se sai aivan uutta puhtia ja elinvoimaa, karvojen kasvu nopeutui ja terveysongelmat vähenivät olemattomiin. Tämä innosti Mikkoa jatkamaan uraa kotieläinten ruokavalion tutkimisella ja niille suunnatun raakaruoan kehittämisellä ideasta tuotteeksi asti.

Huikeaan joukkoon kuuluu myös Pauli, yksi Suomen suurimman sijoitustapahtuman perustajista. Hän on syntynyt ja kasvanut talleilla, jossa oli parhaimmillaan kymmeniä hevosia, koiria, lampaita ja kissoja. Kotieläimet ovat olleet jo ihan pienestä pitäen Paulin elämässä mukana. Lisäksi hän ratsasti ja kilpaili esteratsastuksessa vuosia. Kunnianhimoa siis löytyy! Pauli on toiminut urallaan asiantuntujana menestyksekkäiden yhteisöjen luomisessa ja mahdollistanut ihmisille paikan, jossa pääsee innostumaan ja kokemaan yhteenkuuluvuutta. Ihmiset kaipaavat yhteisöjä, joissa he voivat keskustella saman henkisten persoonien kanssa, oppia uutta ja jakaa omaa tietotaitoa. Tämä alansa ekspertti todellakin osaa tuoda kaikki yhteen!

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Tassu Foodsin joukkoa täydentää myynnin rautainen ammattilainen Matias. Kyseisen herran kokemus ja asiantuntemus mahdollistaa, että kuluttaja saa tuotteen mahdollisimman helposti ilman ylimääräistä jakelijaverkostoa. Vaivattomuus on melkein jo puoli ruokaa!

Näitä neljää herrasmiestä yhdisti ajatus siitä, että myös kotieläimet tarvitsevat ja ansaitsevat puhtaat ja laadukkaat ravintoaineet. Kun markkinoilta ei löytynyt toiveita vastaavia valmisteita, nämä neljä oman alansa asiantuntijaa löivät viisaat päänsä yhteen lemmikkieläinten hyvinvoinnin puolesta, ja syntyi Tassu Foods!

Me Tassu Foodsilla olemme selvittäneet, millaisia ravintoaineita lemmikit todella tarvitsevat pysyäkseen terveinä. Kun laitamme logomme tuotteeseen, takaamme sen olevan laadukas ja aidosti luonnonmukainen.

Missiomme on tarjota kotieläimille luonnollisia ja puhtaita ravinteita, joiden korkeaan laatuun jokainen kotieläimen omistaja voi luottaa. Haluammekin olla ensimmäinen aidosti luonnonmukainen eläinten lisäravinteita valmistava yritys Euroopassa.

Meille on sydämen asia tarjota ravinteita, jotka mahdollistavat onnellisen ja leikkisän elämän jokaiselle karvaturrille.