onnelliset tassut

Kuinka pitää huolta lemmikin nivelistä?

Nivelet ovat lemmikin kehon liikkeiden mahdollistajia eli hyvin tärkeässä osassa hyvinvoinnin kannalta. Kun ikää tulee, on erittäin tärkeää huolehtia nivelten kunnossa, jotta rakkaat karvakamumme pysyvät vetreinä mahdollisimman pitkään. Listasimme muutamat tärpit, joilla on oleellinen vaikutus nivelten hyvinvointiin. Kepeät tassut ovat nimittäin onnelliset tassut!

 

  • Ylipainon ennalta ehkäiseminen. Ikääntyessä lemmikille kertyy ylipainoa aiempaa herkemmin. Kun ruokavaliosta huolehtii ja paino pysyy kurissa, nivelet eivät kuormitu yhtä helposti ja liikkuminen on vaivattomampaa.

 

  • Säännöllinen liikunta. Aktiivisuus on oivallinen tapa tukea nivelten hyvinvointia. Nivelille ystävällisiä liikuntamuotoja ovat erityisesti liikkuminen pehmeällä alustalla, kuten metsässä ja vedessä. Kahlailu, uiminen ja vesijuoksumattoliikunta tekevät karvakuonoille hyvää iästä riippumatta!

 

  • Nivelruston rakennusaineet. Laadukkaat ja tarkoin valitut ravintolisät, rasvahappolisät ja kalaöljyvalmisteet monipuoliseen ruokavalioon yhdistettynä saattavat hieman lievittää lemmikin niveloireita. Meiltä löydät nyt kovasti  toivotun ja laadukkaista raaka-aineista valmistetun Nivel-tuotteen lemmikin nivelterveyden tueksi. Testaa ja huomaa vaikutukset!